Flyttefirma med stor erfaring

Flyttekasse,flytteforretning,flyttefirmaMeldgaards Flytteforretning i Aabenraa har arbejdet med flytning af indbo i mere end 40 år. Erfarne flyttemænd er grundlaget for et flyttefirma, der har stor erfaring med flytning i både ind- og udland. Når du skal vælge flyttefirma, er der meget andet end prisen, der er afgørende.

Meldgaard Flyttefirma har desuden mulighed for at opbevare dit indbo på et opvarmet lager. Meldgaard Flyttefirma flytter dit indbo med respekt, og sætter en ære i tilfredse kunder. Når du vælger Meldgaard Flyttefirma til din flytteopgave, er du sikret, at du får den bedst mulige start i din nye bolig.
 
Når flytningen er afsluttet, tager Meldgaard Flyttefirma kontakt til dig for at evaluere din flytning. Forløb alt efter planen? Var der noget, der kunne have været bedre? Dermed bliver Meldgaard Flyttefirma også bedre.

Meldgaard Flyttefirma beskæftiger i dag 8 flyttemænd fordelt på 4 flyttebiler af forskellige størrelser. Uanset behov vil Meldgaard Flyttefirma altid kunne opfylde dine ønsker.

Virksomhedsflytning samt flytning for det offentlige er også en opgave som Meldgaard Flyttefirma kan klare. Når Meldgaard Flyttefirma udfører flytning for firmaer, har vi særligt fokus på, at virksomhedens drift kører videre med færrest mulige forstyrrelser.

Bestil et tilbud her

Tilbage til Flyttefirma forside