Professionel hjælp til din virksomhed

Vi har gennem mere end 40 år arbejdet med flytteopgaver af alle slags, og har derved opbygget en solid erfaring. Vi blev grundlagt i 1970 af Peder Meldgaard, som startede med en enkelt mindre lastbil under navnet Aabenraa Budcentral.

I dag er erfarne flyttemænd grundlaget for et flyttefirma, der har succes med flytning i både ind- og udland. Vi beskæftiger 8 flyttemænd fordelt på 4 flyttebiler af forskellige størrelser, og kan dermed klare de fleste former for flytninger for virksomheder. Vi har også mulighed for at opbevare jeres inventar på et opvarmet lager.

Vi udfører ikke private flytninger, men betragter til gengæld os selv som specialister på erhvervsflytninger samt flytning for det offentlige. Her ved vi at vi kan gøre en forskel, med vores mange års erfaringer og professionel tilgang til håndtering og planlægning af en flytning.
Når vi udfører erhvervsflytninger, har vi, bl.a. via tidspunktet for flytningen, særligt fokus på, at virksomheden kan fortsætte sin drift med færrest mulige forstyrrelser.

Tunge pengeskabe, uhåndterbare printere, værdifulde produktionsmaskiner, tømning af arkiver, samling af kontormøbler osv. er alt sammen hverdage for os.

Vores kunder bruger os både til de store eksterne og interne flytteopgaver, men også til mindre akutte flytteopgaver som pludselig dukker op.
Det er vigtigt for os, at alle kunder får en god behandling og en positiv oplevelse, derfor er vores personale veluddannet og vores materiel fremstår pænt. Vi er medlem af DMF, som er et kvalitetsstempel, der sikrer ordnede forhold inden for branchen.

Besøg flyttefirma

Kontakt os

Darin Najem
Darin Najem
Kontorassistent
Tlf. 74 33 73 66
Rikke Pultz Jørgensen
Rikke Pultz Jørgensen
Kontorassistent
Tlf. 74 33 73 65
Amalie Brandenhoff
Amalie Brandenhoff
Disponent (På barsel)
Tlf. 74 33 73 65