SBM knusere
SBM har haft Meldgaard Handel A/S som fast samarbejdspartner siden 1995 og har siden da leveret mange forskellige opbygninger af knusere til det danske marked.
SBM i Østrig har i mange årtier været specialiseret i slagleknusere til nedbrydningsindustrien, da selv kraftig armeret beton ikke er noget problem. SBM knuserne har mange optioner som tilvalg og derfor kan en SBM knuser sættes sammen efter den enkeltes kundes behov.
F.eks. er næsten alle vores SBM knusere leveret med drejbart færdigvarebånd som giver mulighed for at flere hundrede kubikmeter færdigvarer lægges i 90 graders vinkel bag knuseren. Hydraulisk ophængt magnet er også et populært tilvalg.
Derudover har SBM også speciel designet en slagleknuser til naturmaterialer, hvor rotoren er reverserbar for maksimal udnyttelse af slaglernes levetid.

SBM producerer helt op til 45 tons tunge tromlesorterer, eller som alternativ 12 tons lette containersigter, stationære sigter til tør eller våd sortering.
SBM kan også projektere et komplet nøglefærdigt anlæg til sortering af søsten eller til sortering af sten og grus til den danske grusgravsindustri. Referenceprojekter kan rekvireres.
 
   
   

Meldgaard Handel Katalog

 

Slid- og reservedele

jha.jpg   Jan Hansen
Salgskoordinator
Tlf. 7433 7227
Fax 7433 7205
email: jha@meldgaard.com

Køb/salg rådgivning af maskiner

km.jpg
  Klaus Meldgaard
Afdelingschef
Tlf. 7433 7204
Fax 7433 7205
email: km@meldgaard.com