Meldgaard Handel A/S har netop leveret en mobil Terex Finlay C-1550 kegleknuser på Fyn hvor den knuser paksten op til 220 mm ned til 0/32 mm på en gang. Med en kapacitet på over 200 t/h har Cat 972K geden rigeligt at se til, og med kegleknuserens egenvægt på 60 tons står den helt stille under knusning.

Scania DC13 motoren har med sine 500 HK stor indflydelse på den store kapacitet, og et automatisk centralsmøresystem gør det enkelt at servicere kegleknuseren til daglig, og ekstra stor fødekasse gør at der kan være op til 10 m3 materialer i fødekassen, som selv justerer hastigheden af den videre fødning til selve kegleknuseren via en sensor der hele tiden sørger for at kegleknuseren ikke bliver overfyldt.

Samtidig er der en metaldetektor der automatisk standser fødningen af materialer indtil det jern den har fundet fjernes (automatisk), og der er ligeledes et T-Link system på kegleknuseren som gør at kunden fra sit kontor dagligt kan følge med i Terex Finlay kegleknuserens kapacitet, dieselforbrug, effektivitet og mange andre nyttige oplysninger.

 

Klaus Meldgaard står gerne til rådighed på mobil nummer 20337204 eller mail km@meldgaard.com for yderligere oplysninger.