Meldgaard Transport A/S

I dag håndterer vi hovedsageligt transport af løst gods til større byggerier, entreprenøropgaver samt bulktransport. Vi tilbyder også blokvognstransport, afhentning og levering med grab eller kran samt salg og levering af grus, småsten, sand, muld, bark og træflis.

Vognmandskørsel

Vi tilbyder vognmandskørsel af alle former for løst gods. Vi kan hjælpe uanset om det er transport af løst gods til større byggerier, entreprenøropgaver eller bulktransport. Vi har mange forskellige biler, der kan løse mange opgaver. Vi har bl.a.:

  • 7-akslede sættevogne
  • 4-akslede forvogne med tip- & hejselad og kærre
  • 3-akslede forvogne med tip- & hejselad og anhænger
  • Asfaltbiler

Blokvognskørsel

Vi tilbyder kørsel med blokvogn / maskintrailer. Blokvognene transporterer alt lige fra landbrugsmaskiner til industrigods.
Blokvognstransport er ideel, når entreprenørmaskiner, der er for tunge til at køre på vejene, skal transporteres til grusgrave eller byggepladser, eller hvis en nyindkøbt maskine skal transporteres fra sælger til køber.

Salg og levering af sand, sten, grus m.m.

Vi leverer nu også i bigbags!

Bor du i Jylland eller på Fyn og har brug for et læs muld, skærver, sand, sten, grus eller lignende til haven eller indkørslen?
– så kan vi helt sikkert give dig et godt tilbud.

Vi kører i hele Jylland og Fyn og kan derfor give en god pris på transportopgaver. Det kan både være materialer du selv ønsker at få hentet/flyttet eller vi kan levere nye materialer via vores gode samarbejde med lokale grusgrave.

Vi har mange års erfaring og kan nemt rådgive dig om, hvilke materialer der er bedst til dit behov.

Kontakt os via mail eller telefon eller udfyld formularen og vi vender tilbage.

Afhentning og levering med grab eller kran

Vi råder over forskelligt løftegrej, så vi kan håndtere en lang række transportopgaver.

Kranen kan ofte nå over hække eller andre forhindringer, hvilken kan være en hurtig og nem løsning.

Kranen benyttes oftest til:
• Grusgravsmaterialer
• Haveaffald
• Grabning af hæk
• Jord
• Murbrokker
og meget mere.

Vi har forskelligt tilbehør til kranen bl.a.: krog, pallegaffel, grab med åbne sider – bruges til grabning af træ, haveaffald og andre store emner.

Opgaverne klares hurtigt og effektivt af vores erfarne kranførere og vi håndterer af- og pålæsningen af materialerne fra de positioner, du ønsker, så du slipper for yderligere arbejde.

Skriv til os her

Du kan med andre ord få hjælp med udførsel af de fleste transportopgaver

Kunderne vender oftest tilbage til os, fordi vi holder hvad vi lover og kommer til tiden.
Derudover prioriterer mange deres tid i dag, og vælger at
bruge tiden med familien eller arbejdet, mens vi klarer ovenstående.

Personale i Transport

1. april 2020 har vi foretaget en lille organisationsændring, hvor Erhvervsaffald er flyttet fra Meldgaard Transport A/S til Meldgaard Miljø A/S.
Jeanette Andersen
Jeanette Andersen
Controller
mail: ja@meldgaard.com
Rikke Vilan Gottfredsen
Rikke Vilan Gottfredsen
Disponent
Tlf.: 74 33 72 42
Mail: rg@meldgaard.com
Rasmus Herluf Jespersen
Rasmus Herluf Jespersen
Disponent
Tlf.: 74 33 72 42
Tlf.: 20 33 72 42
Mail: rhj@meldgaard.com
Allan Jacobsen
Allan Jacobsen
Afdelingschef
Tlf.: 74 33 73 75
Mail: aj@meldgaard.com

Om os

Transport er grundstenen bag Meldgaard Gruppen. Det hele startede med en enkelt lastbil, og mange af vore selskaber udspringer fra transportrelaterede opgaver. I dag varetager vi hovedsagligt transport af løst gods til større byggerier, entreprenøropgaver samt bulktransport. Specialer hvori vi føler os stærke og er blandt de største på markedet.

Som i alle andre selskaber i Meldgaard Gruppen er det vigtigt, at vi har ordnede forhold, dvs. at personalet er ansat under gældende overenskomst og at færdselsregler og regler inden for transportbranchen overholdes.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Databeskyttelsespolitik.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Databeskyttelsespolitik.
I Accept